VLAGTWEDDE – Zaterdag 23 november heeft het bestuur van IJsvereniging Vlagtwedde e.o de pomp geplaatst om het water op de ijsbaan te pompen. Ook is er een lamp vervangen.

Voordat de pomp wordt aangezet moet de ijsbaan eerst gemaaid worden. Normaal gesproken is dat geen probleem, maar door de hevige regenval in de laatste week van september kunnen er geen machines op de ijsbaan om te maaien en het losse gras verwijderen. Mocht er een bedrijf in de regio zijn met de mogelijkheid om de baan te maaien en in één keer ook het gras te verwijderen, dan houdt het bestuur zich aanbevolen. Zodra dit probleem is opgelost wordt de pomp aangezet.

In de herfstvakantie zijn de kinderen weer bij de leden langs geweest om de gezinskaarten te bezorgen.

Op donderdag 19 december is de ledenvergadering om 20.30 uur in de kantine van de ijsbaan. Een ieder kan tot die datum de gezinskaarten voor de normale prijs aanschaffen; na die datum worden de prijzen verdubbeld.

Finaleavond Rabobank Clubkas campagne groot succes

Dinsdagavond 26 maart vond in theater De Klinker in Winschoten de finaleavond van de RABO-bank Clubkas Campagne plaats. Aan het eind van de avond kregen alle aanwezige clubs, stichtingen, verenigingen etc. de cheque met daarop het sponsorbedrag overhandigd. Voor IJsvereniging Vlagtwedde e.o. leverde dit € 891,49 op. Dit bedrag hebben wij te danken aan de leden van de Rabobank ZOG die op onze club hebben gestemd. In totaal hebben wij 140 stemmen mogen ontvangen (34 stemmen meer als afgelopen jaar). Wij willen de Rabobank en leden hartelijk danken voor deze bijdrage!

VLAGTWEDDE – Afgelopen donderdag heeft het bestuur van de IJsvereniging Vlagtwedde e.o de pomp in de put geplaatst om het water op de baan te pompen.

Door de droge zomer afgelopen jaar zal het één tot twee etmalen langer duren voor het gewenste waterpeil op de baan is bereikt.

In de herfstvakantie zijn de kinderen weer begonnen om de persoons- en gezinskaarten weer bij de leden in het dorp Vlagtwedde en omstreken te bezorgen.

Op woensdag 19 december is de ledenvergadering om 20 uur in de kantine van de ijsbaan te Vlagtwedde. Een ieder kan tot die datum de gezinskaarten voor de normale prijs krijgen; na die datum wordt de prijs verdubbeld.

Het Bestuur.

Gisteravond (20.12.2017) nam Jan Tempel afscheid als bestuurslid van IJsvereniging Vlagtwedde en omstreken.

Gisteravond was de ledenvergadering van IJsvereniging Vlagtwedde en omstreken.
Daar werd afscheid genomen van Jan Tempel die sinds 1988 in het bestuur zat.

De laatste jaren stond Jan in de kantine en voorzag de mensen van een hapje en een drankje. Door gezondheidsproblemen moet hij er nu mee stoppen. Jan kreeg van voorzitter Harm Tammes een pen met inscriptie.

Jan Tempel wordt opgevolgd door Henk Bulder van de Wollinghuizerweg.